MI SMO
KREATIVNI

Od korporativnih događaja i poslovnih sastanaka do team buildinga i gala proslava, svečanih proslava jubileja Vaše firme, od modnih revija i izložbi do svadbenih i rođendanskih proslava i svega što se nalazi između IBS iznajmljivanje ima iskustva i izuzetnog stila da ostvari bilo kakav i bilo koje veličine događaj za izvanredno i nezaboravno iskustvo naših klijenata i njihovih gostiju.
Od naših dizajn eksperata na prvim linijama, do našeg osoblja koje dostavlja i postavlja opremu Vam osigurava uspešnost Vaše porudžbine. Naš tim je ponosan u sarađivanju sa našim klijentima i u stvaranju svakog događaja veoma personalizovanim i kompletno uspešnim iskustvom. Naš transportni tim je svakodnevno dostupan za brzu realizaciju Vaše porudžbine na teritoriji cele Srbije i regiona.

PLANIRATE DOGAĐAJ?
PLANIRATE DOGAĐAJ? Tu smo za Vas
Organizujete korporativno biznis veče? Industrijski ili sportski događaj? Prezentaciju Vašeg proizvoda? Venčanje ili proslavu rođendana? Mi Vam možemo pomoći! Izaberite barske stolove sa postavkom koja odgovara Vašem jedinstvenom događaju.
VI KREIRATE<br />
VI KREIRATE
Budite jedinstveni
Ostvarite Vaše venčanje ili drugi događaj modernim i sofisticiranim prekrivanjem barskih stolova sa stolnjacima ili navlakama. Impresionirajte Vaše goste idući od sofisticiranih klasičnih belih stolnjaka ili belih navlaka do elegantnih crnih navlaka za poslovne događaje uz opciono dodavanje mašne u boji koju odaberete.

google map